Головна Спорт В Луцьку відбувся благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE – наближаємо перемогу України»

В Луцьку відбувся благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE – наближаємо перемогу України»

900

20 серпня 2022 року, на Волині вперше відбувся 35-кілометровий велопробіг на підтримку Збройним силам України.

Велопробіг об’єднав більше 130-ти учасників: рятувальників, військовослужбовців, поліцейських, працівників інших силових структур області, волонтерів і всіх небайдужих до спорту людей, які прагнуть закликати увесь світ наблизити Перемогу України.

«Кожного року ми з великою любов’ю святкуємо День Незалежності. Цього року 31-ша річниця. Вона є складною для кожного з нас, бо ми відчули біль втрати. Але це нас всіх згуртувало та показало, що дух української нації незламний. Нас не можна підкорити і ніхто ніколи цього не зробить. Зупинити розвиток процвітаючої української нації неможливо. Я хочу побажати вам якнайшвидшої перемоги та мирного неба», – сказала у вітальному слові до учасників велопробігу заступниця голови ОДА Вікторія Левчук.

Учасники веломарафону подали маршрут від Луцька до Звірівського мисливського господарства та в зворотньому напрямку.

Слід зазначити, що кошти з реєстрації спрямують на боротьбу з російським окупантом. А кожен, хто взяв участь в забігу, отримав пам’ятні медалі та незабутні враження.

До слова, захід організували до Дня Незалежності України за ініціативи рятувальників та підтримки Міністерства внутрішніх справ і начальника Волинської обласної військової адміністрації.

Сильні, бо єдині💙💛

Фото: Головне управління ДСНС України у Волинській області