Головна Спорт Волиняни успішно виступили на чемпіонаті світу з сумо

Волиняни успішно виступили на чемпіонаті світу з сумо

792

З 6 по 8 жовтня у Токіо (Японія) проходив Чемпіонат світу з сумо серед юніорів до 18 років та дорослих. Участь в змаганнях взяли понад 400 спортсменів з 30 країн світу. Представники України вибороли перше загальнокомандне місце на змаганнях.

Так, у складі української збірної були й волиняни – вихованці військово-патріотичного спортивного клубу «БОРЕЦЬ» Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України. А саме: Євген Макаров, Святослав Семикрас та Іванна Березовська.

Зокрема, Святослав Семикрас виборов І місце у в/к 85 кілограмів, а також ІІ місце в командних змаганнях стінка на стінку, поступившись господарям змагань.

Натомість Іванна Березовська посіла І місце у в/к +80 кілограмів. Поєдинок спортсменки став вирішальним в командних змаганнях стінка на стінку у фіналі з командою Японії. Відтак, збірна команда України виборола І місце та І загальнокомандне місце.

Своєю чергою Євген Макаров захищав збірну команду України з сумо серед юніорів до 18 років.

Слід зазначити, що підготували волинських спортсменів тренери військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «БОРЕЦЬ» Анатолій Бондарєв та Аліна Бондарєва.

Щиро вітаємо юних спортсменів!