Головна Культура Бібліотечний блог села Пульмо – переможець обласного огляду-конкурсу

Бібліотечний блог села Пульмо – переможець обласного огляду-конкурсу

2995

25 листопада в приміщенні Во­лин­ської Державної об­ласної уні­вер­сальної нау­ко­вої біб­ліотеки від­бу­лося підсумкове свято обласного ог­­ляду-конкурсу публічних бібліотек на кращу організа­цію роботи бібліо­течних веб-ре­сур­сів «Бібліотеки Во­лині у Всесвітній ме­­режі».

Організаторами огляду-конкурсу ста­ла Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки за підт­рим­ки управління ку­ль­тури облдержад­мі­ністрації та Волин­сь­кого обласного від­ділення україн­ської бібліотечної асоціації.

На розгляд обласної конкурсної комісії надійшло 45 заявок від бібліотек-учасниць. Основними критеріями, за якими оцінювалися веб-ресурси були: предс­тавлення інформації про бібліотеку, глибина змісту, дизайн, зручність навігації, наявність додаткових сервісів, наявність лічильника. Оцінювало сайти та блоги біб­ліотек-конкурсантів авторитетне журі.

Переможцем у номінації  «Кращий блог сільської бібліотеки» обласного ог­ляду-конкурсу стала Пульмівська бібліотека-філія (бібліотекар Наталія Кушнір), за що в подарунок отримала фотоапарат Nikon.

Наш кор.