Головна Культура Слава жінці-трудівниці

Слава жінці-трудівниці

2873

Голядинською сільською біб­ліотекою, якою завідує Кате­рина Сидорук, був підго­тов­лений і проведений масовий захід, присвячений Міжнарод­ному жіночому дню 8-го Бе­резня.

На це жіноче дійство були особисто запрошені ма­тері, які народили і виховали п’ять і біль­ше дітей: З.Ключук, Г.Де­ни­совець, Л.Цвид, Н.Дени­совець, М.Голядинець, М.Хми­зо­вець, Є.Сіжук.

На початку концерту ведучі привітали всіх присутніх жінок із цим весняним радісним свя­том, побажали міцного здо­ров’я, миру і щастя, вічної вес­ни у їхніх серцях, а матерям-героїням вручили букети квітів.

Сільські аматори сцени В.Гор­ніч, М.Ягодинець, М.Ніжник, Г.Ключук, К.Сидорук, А.Клю­чук порадували присут­ніх ма­й­стерно виконаними піснями про найрідніших мам, жінок-трудівниць, а також про нашу синьооку Волинь. Було також проспівано ряд жартів­ливих українських народних пісень. Пожвавлення в залі викликали гуморески Павла Глазового, які вміло прочитали А.Ключук та В.Горніч, за що бу­ли на­городжені хвилею вдяч­них оплесків.

З хорошим настроєм одно­сельчани залишили примі­щен­ня Голядинської початкової шко­ли, де відбувся концерт, дя­ку­ючи всім учасникам про­ве­де­ного заходу за змістов­ний від­по­чинок, ділиться інфор­мацією Валентина БРЕДІ­ХІНА із с. Голядин.