Головна Культура Сміх подовжує життя

Сміх подовжує життя

6353

До Дня сміху, який тра­ди­цій­но відзначають 1 квітня, ама­тори культури Шацького району під керівництвом директора РБК Валентини Ханзерук орга­нізували розважальну програ­му «Сміх подовжує життя».

Ведучі заходу – методисти Шацького районного Будинку культури Марія Шпак та Оксана Озімок багато цікавого розпові­ли присутнім про одне з най­більш позитивних свят у році. Наголосили, що сміх не лише додає здоров’я і продовжує на­ше життя, а й допомагає дола­ти перешкоди і вирішувати про­б­леми.

Виявилося, що працівники клубних закладів району не лише гарно співають, декла­мують та організовують куль­ту­рні заходи, а й є непереве­рше­ними комедійними актора­ми та гумористами. До сліз роз­смішили гостей сценками та мо­нологами аматори культури з сіл Світязь (Оксана Носуліч, «Весілля»), Прип’ять (Петро Олех та Зоя Демчук, «Неочіку­ваний дзвінок»), Піща (Наталія Турич і Наталія Редько, «Кум і кума»), Самійличі (Тетяна Чак і Зінаїда Гінайло, «Пластична хірургія»), Ростань (Світлана Си­воха). Гумор Павла Глазово­го читала Галина Жук. Прибули на свято з веселими гуморес­ками Олег Ягодинець (клуб се­ла Смо­ляри-Світязькі), Ольга Степанюк (клуб села Поло­же­во), Олег Пастощук (Шацький міський Будинок куль­тури), На­талія Суходол (клуб села Хри­пськ). Веселили гостей пісен­ними творами та мелодіями народний ансамбль «Вере­тено» (солісти Максим Веремчук, Ольга Гайова) та Олександр Матяшук.

Наостанок гарного настрою додала усім циганка (Ольга Га­йова) (на фото), яка ворожила на картах і жартувала, дару­ва­ла подарунки і бажала завжди бути життєрадісними та усміх­неними.

Мирослава ЦЮП’ЯХ.