Головна Спорт Футбольний турнір лісівників набирає обертів

Футбольний турнір лісівників набирає обертів

2757

У змаганнях «Кубок лісівників Волині з футболу», що триває з 12 травня між лісогосподарськими підприємствами, які входять в структуру обласного управління лісового та мисливського господарства, залишилося 8 команд (заявилося 22). В найближчі вихідні пройдуть чвертьфінальні поєдинки. Надзвичайно приємно, що у вісімці найкращих колективів і команда ДП «Шацьке УДЛГ» (директор Андрій Самолюк).

Анонсований матч нашою газетою між ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Любомльський держлісгосп» в рамках 1/8 фіналу зібрав на селищному стадіоні чималу кількість вболівальників. Команди без розвідки почали цей поєдинок, намагаючись швидко пройти центр поля і вивести своїх нападників на зручні позиції біля воріт суперника. Своєрідні «гойдалки» успішніше використали шацькі футболісти, які швидко повели в рахунку, а згодом і подвоїли його. Тривожний дзвіночок пролунав через декілька хвилин від любомльської команди – рахунок стає 2:1.  Але малюнок гри шачан в цій грі показав, що їм по силі перемогти суперника. Це згодом вони і підтвердили. Перший тайм було виграно з рахунком 4:1, а у другій половині футбольного спектаклю остаточно закріпили свою перемогу. Фінальний результат гри – 5:1.

У складі команди ДП «Шацьке УДЛГ» відзначилися Микола Голядинець (тричі) та Сергій Слупачик (двічі). Після цієї переконливої перемоги шацькі лісівники зустрінуться 17 червня в 1/4 фіналу у футбольному протиборстві з ДП «Ратнівське лісомисливське господарство». Початок об 11.00 год. Місце зустрічі – Шацький селищний стадіон.

Перед поєдинком між Шацьком та Любомлем, у п’ятницю, 8 червня, на стадіоні знову пройшов суботник. Цього разу косили та поливали поле, а також встановлювали для вболівальників комфортні дерев’яні лавочки. Як-то буде напередодні 28 червня, адже фінал турніру лісівників заплановано провести в… Шацьку.

Віктор ГРИЦЮК